0 Comments

Priedas PRO 2000-EV

Daugelis žino, kad garinamos SND „prakaituoja“ t. y. reduktoriaus antrinės kameros apačioje susidaro specifinį ir labai stiprų etilmerkaptano kvapą turintis kondensatas, kuris ir yra ne kas kitas kaip
aukščiau minėtų nesočiųjų polimerų mišinys.

Priedas PRO 2000-EV, surišdamas šiuos priedus, smarkiai sumažina, o kartais ir visai nutraukia kondensato susidarymą (priklausomai nuo neprognozuojamos dujų kokybės ir eksploatavimo sąlygų).
Kondensatas, susidarydamas reduktoriaus antrinės kameros apačioje, apsunkina reduktoriaus antrinės kameros membranos, nuo kurios didžiąja dalimi priklauso variklio darbas laisvąja eiga, darbą. Tai tampa eilinio vizito į automobilių servisą priežastimi – sugaištu laiku bei palengvėjusia kišene.

Minėtos teigiamos savybės atrodo smulkmenos, tačiau pagal importuotojo pateiktus gamintojo duomenis, jos leidžia sutaupyti iki 80 procentų išlaidų susijusių su dujų maitinimo sistemos aptarnavimo išlaidomis. Sutaupytų lėšų procentinis santykis priklauso nuo automobilių parko dydžio.
Čia mes išvardinome tik pagrindines teigiamas PRO 2000-E priedo savybes, kurios betarpiškai taupo automobilio, naudojančio SND kaip kurą, savininko pinigus. Šis priedas turi ir daugiau gerų savybių, kurias paminėjome trumpai, nes nesuteikia greito ekonominio efekto, bet bendrame komplekse teigiamai įtakoja variklio ir kuro tiekimo sistemų darbą.
Šio priedo poveikis aiškiai matosi iš pateiktų dujų reduktoriaus garinimo kameros, filtrų, purkštukų nuotraukų: eksploatuojant be priedo ir eksploatuojant su priedu PRO 2000-EV.

Related Posts

Prekyba dujų balionais

0 Comments

UAB "Naftos dujos" prekiauja Europinius standartus atitinkančiais dujų balionais. Daugiau…

Paskirk 1%

0 Comments

Paskirk 1% Prekiautojų Suskystintomis Dujomis Asociacijai https://www.naftosdujos.lt/index.php/prekiautoju-suskystintomis-dujomis-asociacija/